Σχετικά με Εμάς | Η εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ COTTON PLANET ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΕ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΜΟNΤΕΡΝΑ ΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΡΟΥΧΑ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ COLLECTION ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η COTTON PLANET ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ STANDARD ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ COLLECTION ΤΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ 1500Τ.Μ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ, ΚΟΠΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η COTTON PLANET ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝCP ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ OLLY &BILLY (ΣΕΙΡΑ 3Μ-18Μ) Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ COLLECTION ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΑΝΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ, ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑ.